Branders

Gasbranders voor buiten

Onze gasbranders en kooktoestellen voor buiten zijn geschikt voor butaangas en propaangas. De gasbranders en kooktoestellen zijn verkrijgbaar met onder andere een pilaaraansluiting of schroefdraad. Door de diverse afmetingen is er altijd wel een juiste gasbrander te vinden. De branders van het merk Powerfires zijn uitstekend te combineren met onze visbakpannen.
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 13

Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Powerfire Gasbrander 7,5 kW (Schroefdraad aansluiting)
  Rating:
  0%
  € 79,94 € 66,07
 2. Foker Wokbrander Model Ben (Pilaar aansluiting)
  Rating:
  0%
  € 149,99 € 123,96
 3. Kooktoestel Foker Model Europa 1 (Pilaar aansluiting)
  Rating:
  0%
  € 119,95 € 99,13
 4. Foker Kookbrander Model Europa 1F (Pilaar aansluiting)
  Rating:
  0%
  € 89,95 € 74,34
 5. Powerfire Wokbrander 3 poot 9,5 kW (Schroefdraad aansluiting)
  Rating:
  0%
  € 79,95 € 66,07
  Niet op voorraad
 6. Foker Kooktoestel Model TL (Pilaar aansluiting)
  Rating:
  0%
  € 119,99 € 99,17
 7. Kooktoestel Foker Model 03100F (Pilaar aansluiting)
  Rating:
  0%
  € 129,99 € 107,43
 8. Gasslang installatieset met pilaar aansluiting
  Rating:
  0%
  Vanaf prijs € 12,99 € 10,74
 9. Universele gasdrukregelaar 30 mbar (Schroefdraad aansluiting)
  Rating:
  0%
  € 8,95 € 7,40
 10. Universele gasdrukregelaar 30 mbar (Pilaar aansluiting)
  Rating:
  0%
  € 8,95 € 7,40
 11. Gasslang installatieset met Schroefdraadaansluiting
  Rating:
  0%
  Vanaf prijs € 11,95 € 9,88
 12. Slangklemmen met vleugelmoer (2 stuks)
  Rating:
  0%
  € 2,25 € 1,86
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 13

Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Veilig buiten koken met onze branders

Een gasbrander is een handige en veilige manier om buiten te koken. Dit type brander maakt gebruik van gas als brandstof en biedt een constant en veilig vuur. Dit maakt het mogelijk om overal buiten te koken, zonder dat je afhankelijk bent van hout of andere brandstoffen. Een gasbrander is eenvoudig aan te steken en je kunt de hoogte van het vuur zelf bepalen, zodat je de lekkerste gerechten kunt bereiden. Buiten koken is nooit zo eenvoudig én veilig geweest met deze gasbranders.

Butaangas en propaangas

Een van de belangrijkste dingen om te overwegen bij het kiezen van een brander is de brandstof die het apparaat gebruikt. Het is belangrijk om de juiste brandstof te kiezen voor je specifieke behoeften en om te controleren of de brander geschikt is voor de locatie waar je de brander wilt gaan gebruiken. Als je op zoek bent naar gasbranders, zoals wokbranders of kookbranders, op butaangas en/of propaangas dan ga je bij ons zeker slagen. In ons assortiment vind je een groot aanbod branders op zowel butaangas als propaangas. Flessen met butaangas en propaangas kunnen beide worden vervangen wanneer deze leeg zijn. Een andere mogelijkheid is om het gas opnieuw te vullen.

Gasbranders met diverse aansluitingen

De verschillende gasbranders die je in ons assortiment kunt vinden, verschillen niet alleen in gewicht en formaat, maar vaak ook in de manier waarop je de branders kunt aansluiten. Bij ons vind je zowel gasbranders die aansluiten op wegwerpgasflessen en branders die aansluiten op hervulbare gasflessen.

Het vermogen van de branders

Naast het type brandstof en aansluitingen is het belangrijk om na te gaan welke vermogen je nodig hebt. Gasbranders kunnen een verscheidenheid aan vermogens hebben. Het is om deze reden belangrijk om een brander te kiezen die aan je behoeften voldoet. Bovendien is het ook belangrijk om te overwegen of je een brander nodig heeft met extra functies, zoals een thermocouple of een instelbare vlamhoogte.

Multifunctionele branders

Gasbranders zijn multifunctionele producten. De gasbranders die wij in ons assortiment aanbieden zijn branders op gas die zorgen voor krachtige vlammen. Een vlam die uit deze gasbranders komt, is veel heter dan die uit een aansteker.

Foker branders erg populair

Foker is bij ons een populair merk. Foker is een merk met voornamelijk branders en verwarmingstoestellen in haar collectie voor zowel professioneel als huishoudelijk gebruik. Foker branders kunnen op verschillende brandstoffen werken, zoals propaan, butaan of aardgas.

Gasbranders kopen bij Vuur en Frituur

In ons assortiment heb je voldoende keuze uit diverse gasbranders, zodat je altijd een brander kunt vinden die bij jouw wensen en behoeften past. De gasbranders zijn allemaal gelijk gebruiksklaar en na gebruik eenvoudig op te ruimen, wat tijd en moeite bespaart. Ideaal voor als je buiten kookt op de camping of in je eigen tuin. Het grootste voordeel van gasbranders is dat de vlam geconcentreerd, stabiel en windbestendig zijn.