Kooktoestel van Foker Model Europa 1 F  met een Pilaar aansluiting

Foker Kookbrander Model Europa 1F (Pilaar aansluiting)

Stalen 1 pits kooktoestel model TL van Foker met grote ringbrander

Foker Kooktoestel Model TL (Pilaar aansluiting)

Powerfire Gasbrander 7,5 kW (Schroefdraad aansluiting)

Powerfire Gasbrander 7,5 kW (Schroefdraad aansluiting)

Foker Kookbrander Model Europa 1F (Pilaar aansluiting)

€ 89,95 € 74,34

1 pits kooktoestel met gasbrander van Foker. Capaciteit van 4,0 kW. Formaat 270 x 300 x 160 mm. Gewicht 5,8 kilo. Thermisch beveiligd en een Pilaar aansluiting.

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
F03045F

1 pits kooktoestel kopen

De Foker 1 pits kooktoestel model Europa 1F is een gasbrander dat werkt op propaan en butaangas (30 mbar) met 1 pit. Het kookbranderheeft een ringbrander met een stevige gietijzeren ombouw. Hierdoor staat het toestel uitermate stevig. Het heeft een gewicht van 5,8 kilo. De capaciteit van het toestel is 4,0 kW met een verbruik van 290 gram per uur. Het toestel meet 270 x 300 x 160 mm. Dit Foker kooktoestel is thermisch beveiligd, waarbij de gastoevoer automatisch afgesloten wordt indien de vlam dooft. De aansluiting voor de gasslang betreft een Pilaar aansluiting.

Stevige gasbrander met thermische beveiliging

Let bij dergelijke kooktoestellen altijd op voldoende ventilatie, waar u hem ook gebruikt. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing. Het kooktoestel is ideaal voor gebruik in de horeca, in de tuin maar ook op de camping. Met een goede pan erop kunt u vele kanten op qua koken of frituren. Bij ons kunt u tevens terecht voor bijpassende gasslangen en visbakpannen en andere aanverwante artikelen. U bestelt die makkelijk online of kom langs in de winkel.
Meer informatie
Aantal Branders 1 brander
Merk Foker
Materiaal Gietijzer
Vorm Vierkant
Capaciteit 4kW
Vuurbronnen Gas
Productlijn Europa