Emmers

Emmers

Emmers zijn vaak een onmisbaar schoonmaakhulpmiddel in talloze situaties. Of het nu gaat om het transporteren van water, het wassen van de keukenvloer of voor het wassen van je auto, emmers zijn een veelzijdig en praktisch gereedschap.
Filter
Van hoog naar laag sorteren

10 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. EMGA Kunststof Emmers
  Rating:
  0%
  Vanaf prijs € 7,93 € 6,55
 2. Vikan Hygiene Emmer 6L
  Rating:
  0%
  Vanaf prijs € 19,66 € 16,25
 3. Vikan Hygiene Deksel Emmer 12L
  Rating:
  0%
  Vanaf prijs € 11,19 € 9,25
 4. Vikan Hygiene Emmer 12L
  Rating:
  0%
  Vanaf prijs € 25,17 € 20,80
 5. Vikan Hygiene Deksel Emmer 20L
  Rating:
  0%
  Vanaf prijs € 19,40 € 16,03
 6. Vikan Hygiene emmer 20L met schenktuit
  Rating:
  0%
  Vanaf prijs € 44,53 € 36,80
 7. Vikan Wandhouder RVS voor Emmer
  Rating:
  0%
  € 55,66 € 46,00
 8. RVS Emmers
  Rating:
  0%
  Vanaf prijs € 19,30 € 15,95
 9. Vikan Hygiene Deksel Emmer 6L
  Rating:
  0%
  Vanaf prijs € 5,26 € 4,35
 10. Vikan Hygiene Emmer 12L metal & x-ray detecteerbaar
  Rating:
  0%
  Vanaf prijs € 56,75 € 46,90
Filter
Van hoog naar laag sorteren

10 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Schoonmaakemmers

Veel van onze emmers worden onder de zogeheten schoonmaakemmers geschaard. Er zijn verschillende soorten schoonmaakemmers op de markt, afhankelijk van het materiaal en de vorm van de emmer. Sommige emmers zijn gemaakt van plastic, terwijl andere gemaakt zijn van staal of andere duurzame materialen. Ook zijn er ronde en ovale emmers, afhankelijk van de vorm die het beste bij jouw behoeften past.

Een van de belangrijkste voordelen van een schoonmaakemmer is dat het gemakkelijk te gebruiken is. Je hoeft alleen maar het vuil in de emmer te gooien en deze vervolgens te legen wanneer hij vol is. Dit is niet alleen gemakkelijk, maar ook hygiënischer dan het gebruik van bijvoorbeeld een stofzuiger. Bovendien zijn er ook emmers met een afneembare binnenbak, wat het legen en schoonmaken van de emmer nog gemakkelijker maakt.

Een ander voordeel van een schoonmaakemmer is dat het een duurzame oplossing is. In plaats van constant stofzuigerzakken of vuilniszakken te moeten kopen, kun je gewoon de emmer schoonmaken en opnieuw gebruiken. Dit is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook vriendelijker voor het milieu.

Al met al is een schoonmaakemmer een onmisbaar hulpmiddel voor elke huishouding. Het maakt het opruimen van vuil en rommel gemakkelijk en hygiënisch, en is tegelijkertijd duurzaam en kostenbesparend. Als je op zoek bent naar een manier om het opruimen in je huis gemakkelijker te maken, is een schoonmaakemmer zeker een aanrader.

Functionele emmers

Maar emmers zijn niet alleen nuttig, ze kunnen ook mooi zijn. Er zijn emmers gemaakt van glanzend roestvrij staal, van stevig plastic met opvallende kleuren en zelfs van natuurlijk hout. Sommige emmers hebben zelfs handvatten van leer of riet voor een extra stijlvolle touch. Emmers zijn een echt multifunctioneel gereedschap en een waardevolle aanvulling op elke huishouden of werkplaats. Ze zijn sterk, duurzaam en makkelijk te gebruiken, en bieden talloze mogelijkheden voor het vervullen van allerlei taken. Of je nu een professionele klusser of gewoon een huisvader bent, een emmer is een item dat je niet zou willen missen.

Allerlei soorten en maten

Bovendien komen emmers in alle soorten en maten. Er zijn kleine emmers die perfect zijn voor het watergeven van kleine planten, en grote emmers die geschikt zijn voor het vervoeren van grote hoeveelheden vloeistof. Er zijn zelfs emmers met speciaal ontworpen drukventielen en afsluitbare deksels om te voorkomen dat het inhoud vervuilt of verdamp.