Lage Verzendkosten

Wanneer verzendkosten?

Bij Nederlandse zendingen betaal je voor e meeste producten een verzendkosten van €6,95. Bij een klein aantal producten rekenen wij €8,95 verzendkosten. Dit zijn producten met een afwijkend formaat.

Waarom verzendkosten?

Ook wij zouden liever geen verzendkosten berekenen. Maar om onze producten toch zo scherp mogelijk aan te kunnen bieden, zijn wij genoodzaakt om verzendkosten door te berekenen. Enerzijds om onze producten zo scherp mogelijk te kunnen aanbieden, anderzijds om een goede vervoerder voor je te kunnen inschakelen waarvan wij weten dat deze op tijd levert.  

Hoeveel bedragen de verzendkosten in het buitenland?

Voor het buitenland bedragen de kosten: België € 12,-.

Wie vervoert de pakketten?

Onze standaard vervoerder is DPD. Deze professionele vervoerder levert in 99,4% van alle gevallen je pakket de volgende dag af. Wij sturen je altijd een track & trace code per mail, zodat je bestelling kunt volgen. Ben je niet thuis? Als je niet thuis bent op het moment dat de bestelling wordt bezorgd, wordt de bestelling bij de buren of bij het dichtstbijzijnde afhaalpunt geleverd. Voor de actuele status van jouw bestelling, check de DPD app of track & trace code van je bestelling.

Kies voor Vuur en Frituur

Een vaste verzendkosten

Voor alle bestellingen geldt een vaste verzendkosten van €6,95.

Achteraf betalen mogelijk

Met Billink: gemakkelijk en 100% veilig

Support online en in onze winkel

Wij staan altijd voor je klaar.