Powerfire Gasbrander 7,5 kW (Schroefdraad aansluiting)

Powerfire Gasbrander 7,5 kW (Schroefdraad aansluiting)

Kooktoestel van Foker Model Europa 1 F  met een Pilaar aansluiting

Foker Kookbrander Model Europa 1F (Pilaar aansluiting)

Kooktoestel van Foker Model Europa 1 F  met een Pilaar aansluiting

Kooktoestel Foker Model 03100F (Pilaar aansluiting)

Powerfire Gasbrander 7,5 kW (Schroefdraad aansluiting)

€ 79,94 € 66,07

Thermisch beveiligde gaskbrander van Powerfire tot 7,5 kW met piëzo ontsteking. Brandoppervlak van 40x40 cm en schroefdraadaansluiting. Geschikt voor butaangas en propaangas.

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
WB004

Thermisch beveiligde gasbrander

Op zoek naar een thermisch beveiligde gasbrander? Dan is deze 4 poot iets voor je. Deze gasbrander staat stabiel en kan je leven wat meer kleur geven. Deze mobiele gasbrander van Broilfire is multifunctioneel en kan buiten gebruikt worden. Wil je wokken, bakken, of braden, zowel in de zomer als in de winter staat deze gasbrander tot je dienst. Zorg bij het gebruik van deze brander altijd voor voldoende ventilatie en lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

De Hocker Powerfire 7,5 kW met Piëzo ontsteking is een krachtige en beveiligde gaskomfoor tot 7,5 kW. De gasbrander is geschikt voor binnen en buiten. De gasbrander heeft een regelbaar vermogen tussen 1000 en 9500 watt. Het grote brandoppervlak zorgt voor een gelijkmatige verspreiding van de warmte. Hiermee wordt plaatselijke verbranding tegengegaan. De Hocker Powerfire heeft een thermische beveiliging. Dit gaat via een thermokoppel en blokkeert de gastoevoer als de vlam uitgaat. De aansluiting naar de gasslang betreft een 1/4"links binnendraad. Geschikt voor butaangas en propaangas.

Gas kooktoestel kopen

Dit Gas kooktoestel kunt u zowel online als in onze fysieke winkel kopen. De Hocker Powerfire is makkelijk te monteren en te demonteren. De werkhoogte is circa 20 cm met een brandoppervlak van 40x40 cm. De brander heeft een pit doorsnede van 19 cm. Het maximale gasverbruik is 0,54 kg/h. De brander weegt 6,3 kilo. Zoals je van ons gewend bent, koop je dit gas kooktoestel tegen de scherpste prijs . Verkocht zonder aansluitset.
Meer informatie
Aantal Branders 1 brander
Merk Powerfire
Materiaal Gietijzer
Vorm Vierkant
Capaciteit 7,5kW
Vuurbronnen Gas