Powerfire Wokbrander 3 poot 9,5 kW (Schroefdraad aansluiting)

Powerfire Wokbrander 3 poot 9,5 kW (Schroefdraad aansluiting)

Powerfire Wokbrander 3 poot 9,5 kW (Schroefdraad aansluiting)

€ 79,95 € 66,07
Deze krachtige Wokbrander van Powerfire is een 3-poot gasbrander met een gietijzeren ombouw. Deze gasbrander heeft een beveiligde piezo ontsteking.
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
WB006

Krachtige wokbrander | Beveiligd

Deze krachtige wokbrander van Powerfire is een 3-poot gasbrander met een gietijzeren ombouw. Deze gasbrander voor buiten heeft een beveiligde piezo ontsteking. De Powerfire gasbrander is gemaakt van gietijzer en is daardoor sterk en stabiel. Tevens is deze Powerfire wokbrander speciaal gecoat tegen roest. 

Deze krachtige gasbrander, ook wel wokbrander genoemd, is geschikt voor buiten. Zorg bij het gebruik altijd voor voldoende ventilatie en lees voor gebruik de gebruiksaanwijziging. U kunt ermee koken, grillen, bakken, wokken enzovoort. Deze gasbrander is gemakkelijk en eenvoudig te monteren en demonteren. Deze 3-poot wordt zo wel voor zakelijk als particulier gebruik gebruikt. Deze Wokbrander is thermische beveiligd en de aansluiting voor de gaskraan betreft een 1/4"links binnendraad. Geschikt voor butaangas en propaangas.

Gasbrander voor thuisgebruik én geschikt voor de horeca

Deze gasbrander voor zakelijk en prive gebruik heeft een regelbaar vermogen. Het vermogen loopt van 1 kW tot 9,5 kW. Het maximale gasverbruik is 0,54 kg/h waardoor u lang kunt koken op een gasfles. De gasbrander weegt 6,5 kilo Dit komt doordat de brander is gemaakt van gietijzer. Dit zorgt ervoor dat de brander solide en stabiel is.  De doorsnee van de kop is 17 cm en de lengte is 45 cm. De pan oppervlakte is 40 x 40 cm. De hitte wordt evenredig over de pan oppervlakte verdeeld zodat de warmte aan de oppervlakte van de pan zoveel mogelijk evenredig verdeeld wordt. De hoogte is 18 cm. De werkhoogte is circa 15 cm. De gasbrander is beveiligd met thermokoppel. Een speciale coating gaat roest zoveel mogelijk tegen.

Meer informatie
Merk Powerfire
Vuurbronnen Gas