Wokbranders

Wokbranders voor buiten

Lekker buiten wokken met één van onze wokbranders op gas. De wokbranders voor buiten vormen een veilig en constante vuur, waardoor het overal mogelijk wordt om buiten gezellig te wokken. Je bepaalt zelf de hoogte van het vuur en je kunt in een handomdraai de lekkerste Aziatische wokgerechten klaarmaken.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
  1. Powerfire Wokbrander 3 poot 9,5 kW (Schroefdraad aansluiting)
    Rating:
    0%
    € 79,95 € 66,07
    Niet op voorraad
Filter
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Waarom voor een wokbrander kiezen?

Een wokbrander is speciaal ontworpen om je mooie wokpan te verhitten tot hoge temperaturen. Hoge temperaturen zijn nodig om te kunnen roerbakken, waarbij vlees en groenten snel gesauteerd of dichtgeschroeid moeten worden. De wokbranders in ons assortiment geven een gelijkmatige warmte af over een groot oppervlak aan de onderkant van de wokpan, wat nodig is om te roerbakken. Het vermogen van een normale kookplaat is niet voldoende om de wok op de juiste temperatuur te brengen, maar met een wokbrander kan je een consistente, extreem hoge temperatuur bereiken. Zo kun je heerlijke wokgerechten maken met de juiste techniek en verhitten. De wokbranders op gas zijn over algemeen zowel voor thuisgebruik als in de horeca te gebruiken. De branders hebben een regelbaar vermogen. De branders in ons assortiment zijn allemaal solide en stabiel en zijn beveiligd met een thermokoppel.

Welk soort gas gebruiken

De juiste gasfles voor je wokbrander hangt af van het type gas dat je wilt gebruiken. Gelukkig kun je onze wokbranders en gasbranders op zowel propaangas als butaangas aansluiten, dus je hebt wat meer flexibiliteit bij het kiezen van de juiste gasfles. Zoek dus naar een gasfles die geschikt is voor het type gas dat je wilt gebruiken en let erop dat de gasfles voldoende capaciteit heeft om je wokbrander of gasbrander te laten werken zoals je wilt. Zo kun je genieten van een heerlijke maaltijd bereid op je gasbrander of wokbrander.

Ideaal voor je buitenkeuken of voor op de camping

Deze losse workbranders speciaal ontworpen voor buitengebruik. Dit betekent dat het niet verstandig is om deze wokbranders binnenshuis kunt gebruiken. We adviseren daarom om de wokbranders alleen buiten te gebruiken op een stevige ondergrond, zodat ze niet wankel staan en er geen ongelukken gebeuren. De wokbranders zijn ideaal om bij je buitenkeuken of op een camping te gebruiken. De constructie van deze wokbanders op gas is vooral praktisch voor gebruik waardoor deze branders veilig in de tuin en/of camping gebruikt kunnen worden. Naast de praktische constructie is het ook belangrijk dat een wokbrander voor buiten beschikt over een thermische beveiliging. Een thermische beveiliging zorgt ervoor dat de gastoevoer automatisch stopt wanneer je het vuur uitzet. Om deze reden zijn de branders niet alleen geschikt voor consumentengebruik maar zijn het ook echte horeca wokbranders.

Krachtige branders

De driepotige Powerfire wokbrander is een goed voorbeeld van een krachtige brander die je overal mee naartoe kunt nemen om lekker te wokken. De wokpit heeft een regelbaar vermogen tussen de 1000 en 9200 watt, wat genoeg kracht biedt om zelfs de zwaarste gerechten te bereiden. Dankzij het grote brandoppervlak krijgt het voedsel een gelijkmatige verdeling van de warmte, wat plaatselijke verbranding voorkomt en het oppervlak gelijkmatig verwarmt. Deze gasbrander is ideaal om die gerechten buiten of in de schuur te bereiden die je niet in huis wilt maken. Geniet van heerlijke oliebollen, nasi, bami of wokgerechten met de powerfire!

Naast workbranders hebben wij ook andere branders op gas in ons assortiment. Kijk ook eens bij onze kookbranders als je toch net iets anders zoekt.