1 pits kooktoestel met gasbrander van Foker met pilaar aansluiting

Kooktoestel Foker Model Europa 1 (Pilaar aansluiting)

Kooktoestel van Foker Model Europa 1 F  met een Pilaar aansluiting

Kooktoestel Foker Model 03100F (Pilaar aansluiting)

Ben 1 Pits kooktoestel met gasbrander en wokhouder van het merk Foker.

Foker Wokbrander Model Ben (Pilaar aansluiting)

Kooktoestel Foker Model Europa 1 (Pilaar aansluiting)

€ 119,95 € 99,13

1 pits kooktoestel met gasbrander van Foker. Capaciteit van 4,0 kW. Formaat 270 x 300 x 160 mm. Gewicht 5,8 kilo. Thermisch beveiligd en een Pilaar aansluiting. 

 
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
F03045

1 pits kooktoestel kopen

De Foker 1 pits kooktoestel model Europa 1 is een kookbrander dat werkt op propaan en butaangas (30 mbar) met 1 pit. Het kooktoestel heeft een ringbrander met een stevige gietijzeren ombouw. Hierdoor staat het toestel uitermate stevig. Het heeft een gewicht van 5,8 kilo. De capaciteit van het toestel is 4,0 kW met een verbruik van 290 gram per uur. Het toestel meet 270 x 300 x 160 mm. Dit Foker kooktoestel is thermisch beveiligd, waarbij de gastoevoer automatisch afgesloten wordt indien de vlam dooft. De aansluiting voor de gasslang betreft een Pilaar aanlsuiting.

Stevige gasbrander met thermische beveiliging

Let bij dergelijke gasbrander altijd op voldoende ventilatie, waar u hem ook gebruikt. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing. Het kooktoestel is ideaal voor gebruik in de horeca, in de tuin maar ook op de camping. Met een goede pan erop kunt u vele kanten op qua koken of frituren. Bij ons kunt u tevens terecht voor bijpassende gasslangen en visbakpannen en andere aanverwante artikelen. U bestelt die makkelijk online of kom langs in de winkel.
Meer informatie
Aantal Branders 1 brander
Merk Foker
Materiaal Staal
Vorm Vierkant
Vuurbronnen Gas
Productlijn Europa