Stalen 1 pits kooktoestel model TL van Foker met grote ringbrander

Foker Kooktoestel Model TL (Pilaar aansluiting)

Kooktoestel van Foker Model Europa 1 F  met een Pilaar aansluiting

Foker Kookbrander Model Europa 1F (Pilaar aansluiting)

Foker Kooktoestel Model TL (Pilaar aansluiting)

€ 119,99 € 99,17
Rond 1 pits kooktoestel met gasbrander van Foker. Capaciteit van 8,8 kW. Formaat 300 mm rondom. Thermisch beveiligd en pilaar aansluiting. 
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
F03135

Rond kooktoestel met gasbrander

Het Foker kookbrander model TL is een 1 pits kooktoestel met een grote ringbrander. Deze Ringbrander is werkzaam op butaangas of propaangas (30 mbar). De capaciteit is 8,8 kW met een verbruik van 640 gram per uur. Het kooktoestel heeft een omtrek van 30 cm met een gelakt stalen ombouw voor extra stevigheid. Het kooktoestel weegt 6,5 kilo en is thermisch beveiligd. Dit houdt in dat de gastoevoer afgesloten wordt als de vlam dooft. De aansluiting voor de gasslang betreft een pilaar aansluiting. 

Thermisch beveiligd

Zorg bij het gebruik van gas altijd voor voldoende ventilatie, waar u het ook gebruikt. Deze gasbrander van Foker is goed te gebruiken om vis te bakken en te koken, zowel op de camping, in de tuin als in de horeca. Bij ons kunt u dit kooktoestel in de winkel kopen alsook online in de webshop. Aan u de keuze, wij adviseren u graag. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing. 

Bij ons kunt u terecht voor diverse pannen en gasbranders, kom gerust onze collectie bekijken in onze winkel.

Meer informatie
Aantal Branders 1 brander
Merk Foker
Materiaal Staal
Vorm Rond
Capaciteit 8,8kW
Vuurbronnen Gas