Ben 1 Pits kooktoestel met gasbrander en wokhouder van het merk Foker.

Foker Wokbrander Model Ben (Pilaar aansluiting)

1 pits kooktoestel met gasbrander van Foker met pilaar aansluiting

Kooktoestel Foker Model Europa 1 (Pilaar aansluiting)

Foker Wokbrander Model Ben (Pilaar aansluiting)

€ 149,99 € 123,96
1 Pits kooktoestel met gasbrander en wokhouder van het merk Foker. Capaciteit van 9,2 kW. Thermisch beveiligd en een pilaar aansluiting.
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
F03205

Krachtig kooktoestel met wokhouder

Dit krachtige kooktoestel met Wokhouder is van het merk Foker. Dit is het 1 pits kooktoestel Foker model Ben. Deze gasbrander heeft een grote ringbrander met een wokhouder, voor een wokpan. Bijzonder is dat dit kooktoestel drie afzonderlijke regelkranen heeft, waardoor het volume van het vuur goed te regelen is.

De brander is werkzaam op butaan of propaangas (30 mbar). De capaciteit is 9,2 kW met een verbruik van 670 gram per uur. Het kooktoestel weegt 9,2 kilo en is thermisch beveiligd. Dit houdt in dat de gastoevoer automatisch afgesloten wordt in het geval de vlam dooft.

Gasbrander met thermische beveiliging van het merk Foker

Dit kooktoestel is uitermate geschikt voor in de horeca, op de camping of in de zon in de achtertuin. Let er altijd op dat de omgeving goed geventileerd is, waar je het kooktoestel ook gebruikt. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing. Maak verder vrijblijvend gebruik van ons aanbod voor bijpassende accessoires zoals diverse gasslangen en aansluitsets. De ingebouwde thermische beveiliging schakelt de gastoevoer uit als de vlam dooft. De Foker Ben heeft een gietijzeren ombouw en staat stevig op drie poten. De aansluiting voor de gasslang betreft een pilaar aansluiting. Je bestelt onze kooktoestellen makkelijk online of bezoek onze winkel. Wij helpen je graag.
Meer informatie
Aantal Branders 1 brander
Merk Foker
Vorm Vierkant
Vuurbronnen Gas
Productlijn Ben