Reinigingsmiddelen

Met deze professionele reinigingsmiddelen maakt niet alleen je restaurant of café goed schoon, ook maak je je woning met deze reinigingsmiddelen stralend schoon. In ons assortiment vind je niet alleen schoonmaakartikelen die worden gebruikt binnen de professionele werkveld, deze schoonmaakmiddelen zijn ook geschikt voor thuisgebruik.
Filter
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Elcapi Smoke Clean (1 liter)
  Rating:
  0%
  € 6,99 € 5,78
 2. Elcapi Max Clean Blue Allesreiniger Ontvettend (1 liter)
  Rating:
  0%
  € 6,99 € 5,78
 3. Elcapi Max Clean Orange Sterk Ontvettend Afwasmiddel (1 liter)
  Rating:
  0%
  € 5,99 € 4,95
 4. Elcapi Grill- en Ovenreiniger (500 ml)
  Rating:
  0%
  € 4,99 € 4,12
 5. Elcapi Max Grill- en Ovenreiniger (1 liter)
  Rating:
  0%
  € 6,99 € 5,78
 6. Glas & Interieurreiniger 10L
  Rating:
  0%
  € 29,95 € 24,75
Filter
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Reinigingsproducten voor thuisgebruik

Maak je huis schoon met één van onze professionele schoonmaakmiddelen die je ook eenvoudig thuis kan gebruiken. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat jij minimaal 10 uur per week aan het schoonmaken van de woonkamer, keuken, sanitair en andere ruimtes in huis besteed. Als je dan toch bezig bent, doe het dan goed. In ons assortiment vind je een breed scala aan reinigingsproducten, dus niet alleen voor professionele reiniging, maar ook perfect voor thuisgebruik. Van glas- en interieursprays tot vloerreinigers, keukenontvetters tot toiletontkalkers, je vindt het in het ruime assortiment.

Reinigen van de WC en andere sanitair

Badkamers en wc's hebben doorgaans meer aandacht nodig dan een woonkamer of andere kamers in je huis. Gemiddeld maak je waarschijnlijk één á twee keer per week de WC en andere sanitair schoon. Als je een groot gezin hebt of vaste gasten ontvangt, worden deze sanitaire voorzieningen snel vuil. Je kan er niet omheen maar hygiëne is gewoon erg belangrijk. Met onze reinigers maak je deze ruimtes eenvoudig schoon. Ben je dus op zoek naar meer schoonmaakproducten voor je WC, badkamer of andere sanitair? Onze reinigingsproducten zijn perfect voor dagelijks gebruik. De producten verwijderen bijvoorbeeld huidvet en bindt kalk, waardoor het voor vuil niet mogelijk om op te hopen. D

Gebruik een toiletontkalker of hygiënische ontkalker om kalk- of urinekristallen uit douches, badkamers en toiletten te verwijderen. Deze reinigers hebben torticollis en zijn vooral handig voor toiletten of rechte halzen voor algemeen gebruik. Vloeibare afvoerreinigers werken effectief bij verstopte afvoeren, gootstenen en toiletten. Dit product werkt op basis van geconcentreerd zwavelzuur en mag niet in aanraking komen met brosse materialen.