Snijplanken en serveren

Snijplanken en alles voor serveren

Of je nu een professionele chef-kok bent of een thuiskok, voor zowel het klaarmaken als het serveren van hapjes en maaltijden zijn snijplanken, vleesplanken, serveerplateaus, broodmanden en andere planken een must. In ons assortiment vind je verschillende snijplanken en serveerplateaus terug. Zo vind je snijbakken gericht op het klaarmaken van je visjes, reguliere snijplanken maar ook plateaus voor het serveren van sushi.
Filter
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Snijplank voor Haringsnijbak rvs
  Rating:
  0%
  € 32,07 € 26,50
 2. Visfileerunit 100 liter (spoelbak + snijplank)
  Rating:
  0%
  € 362,99 € 299,99
 3. Haring Fileerbakken - Diverse formaten
  Rating:
  0%
  Vanaf prijs € 174,94 € 144,58
 4. Haring Snijbak RVS
  Rating:
  0%
  € 164,95 € 136,32
Filter
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

HACCP snijplanken

Als je in de horeca werkt, ben je zeker bekend met het gebruik van verschillende kleuren snijplanken. Dit verwijst naar de HACCP voorschriften in de keuken. Ook als je in je eigen keuken kook, zijn deze HACCP snijplanken goed om te gebruiken. Op deze manier houd je alles hygiënisch.

Fileerbakken

Fileerbakken en haringsnijbakken voor visspecialisten. Een visspecialist heeft goed gereedschap nodig. Een van de zaken die onmisbaar zijn, zijn de fileerbakken. Deze worden ook wel haringbakken of haringsnijbakken genoemd. Een snijplank (al dan niet met fileeropbouw) op een bak waar het afval in geschoven kan worden. Uiteraard is het van het grootste belang dat de fileerbakken en fileerplakken HACCP proof zijn. Onze fileerplanken zijn allemaal gemaakt van High Density PolyEthyleen (HDPE). Dit is een uiterst sterk en duurzaam kunststof dat nagenoeg geen bacteriën opneemt en geschikt is voor het snijden van voedsel zoals vis. De fileerbaken zelf zijn van HDPE of van RVS.

Haringsnijbakken

Wie aan een vishandelaar denkt automatisch ook aan haring. Haring wordt tegenwoordig vers van het mes verkocht. Dat wil zeggen dat de haring op de verkooplocatie wordt schoongemaakt. Een vishandelaar kan dus niet zonder een haringsnijbak. Bij ons treft je de bakken in verschillende soorten en maten aan.