Friteuse Kitchen Line van Hendi van 4, 6 en 8 liter voorkant

Hendi Friteuse Kitchen Line

Hendi Friteuse Kitchen Line

Vanaf prijs € 122,99 € 101,64

Friteuse Kitchen Line van Hendi in verschillende inhouden verkrijgbaar. 3000 W, 230 V, gemaakt van roestvrij staal (RVS).

Beschikbaarheid: Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
2058

Friteuse roestvrij staal

De friteuse Hendi Kitchen Line verkrijgbaar in 4, 6 en 8 liter is een sterke friteuse met 3000 W vermogen en 230 V. De behuizing en de vetpan zijn gemaakt van roestvrij staal. De olietank en het verwarmingselement zijn uitneembaar. Het element heeft een uitschakelfunctie bij het uitnemen. Om het reinigen te vergemakkelijken is de vetpan uitneembaar. De Roestvrijstalen behuizing staat op vier rubberen pootjes waardoor de friteuse stevig staat. De bediening is overzichtelijk waarbij een controlelampje aangeeft of de ingestelde temperatuur is behaald. De temperatuur is instelbaar tot 190 graden Celsius. Deze Hendi friteuse is beschermd tegen oververhitting dankzij de maximaalthermostaat. Aan de onderzijde zit een resetknop waarmee het verwarmingselement weer inschakelbaar is. De frituurmand kent een extra lange hendel wat het gebruik fijner maakt. Daarbij beschermt de koude zone de oliekwaliteit. De pan wordt geleverd inclusief frituurmand en deksel.

Frituurpan kopen

In ons assortiment horecabenodigdheden hebben wij diverse visbakpannen en friteuses. Met deze handige friteuse frituurt u snel en makkelijk wat u wilt. Het apparaat is stevig en makkelijk schoon te maken. De friteuse meet 217 x 380 x 300 mm en is bij Bowork zowel online als ook in onze winkel te verkrijgen.
Meer informatie
Merk Hendi
Materiaal Roestvast staal RVS