Beachvlag Verse Vis

Beachvlag Verse Vis

Beachvlag Verse Vis

€ 19,99 € 16,52

Sterke en lichtgewicht Beachvlag "Verse Vis" met beperkte oplage.

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
16052801

Visvlag Verse Vis

Deze visvlag Verse Vis heeft een uniek design dat nergens anders verkrijgbaar is. Deze vlag is inclusief voet van de grond tot aan de top 2.7 meter en heeft een rechte onderkant. De visvlag is afgewerkt met een stevige, zwarte tunnel die over de vlaggenstok heen gaat.

Beachvlag visspecialist

Deze lichtgewicht beachvlaggen voor de echte visspecialist kunnen in losse onderdelen gekocht worden. De vlag, de hengelstok en de voet zijn drie losse elementen. Onze beachvlaggen hebben een uniek design dat door Bowork zelf ontwikkeld is.

De print betreft een foto van verse is met decoratie salade. De tekst is "Verse Vis" en "Gezond& lekker".

De beachflags zijn lichtgewicht en geven uw viswinkel, marktkraam of evenement een professionele uitstraling. Deze vlaggen hebben een beperkte oplage zodat u zeker weet daty slechts een van de weinige bent die deze vlaggen heeft.

Deze beachvlag voor visspecialisten is door middel van sublimatie geprint. Hierdoor zit de print in de vezels van het doek en is deze UV bestendig. De hengel is gemaakt van sterk glasvezel en is windbestendig. Het doek is van een hoogwaardige kwaliteit glans polyester van 115 gr/m² en is wasbaar op 30 graden met fijnwasmiddel.

 

Meer informatie
Merk Vuur en Frituur