Beachvlag Gebakken Vis

Beachvlag Gebakken Vis

Beachvlag Gebakken Vis

€ 19,99 € 16,52

Sterke en lichtgewicht Beachvlag "Gebakken Vis" met beperkte oplage.

LET OP! Wanneer u de complete set in de winkel afhaalt, is de setprijs EUR 75,- incl btw.

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
16052802

Visvlag Gebakken Vis

Deze beachvlag heeft een uniek design dat nergens anders verkrijgbaar is. Deze vlag is inclusief voet van de grond tot aan de top 2.7 meter en heeft een holle onderkant. De visvlag is afgewerkt met een stevige, zwarte tunnel die over de vlaggenstok heen gaat.

Deze lichtgewicht beachvlaggen voor de echte visspecialist kunnen in losse onderdelen gekocht worden. De vlag, de hengelstok en de voet zijn drie losse elementen. Onze beachvlaggen hebben een uniek design dat door Bowork zelf ontwikkeld is.

De print betreft een foto van gebakken kibbeling en gebakken schol. De tekst is "Kibbeling Lekkerrr!!" en "Gebakken schol super lekker!!".

De beachflags zijn lichtgewicht en geven uw viswinkel, marktkraam of evenement een professionele uitstraling. Deze vlaggen hebben een beperkte oplage zodat u zeker weet daty slechts een van de weinige bent die deze vlaggen heeft.

Deze beachvlag voor visspecialisten is door middel van sublimatie geprint. Hierdoor zit de print in de vezels van het doek en is deze UV bestendig. De hengel is gemaakt van sterk glasvezel en is windbestendig. Het doek is van een hoogwaardige kwaliteit glans polyester van 115 gr/m² en is wasbaar op 30 graden met fijnwasmiddel.

 

Meer informatie
Merk Vuur en Frituur